EEN INSPECTIE IS MEER DAN EEN RAPPORTAGE, HET IS INZICHT VOOR U.

X-Spection staat voor onafhankelijke inspecties, opgericht in 2021 door Raymond Klein Heerenbrink en Hugo Jonker. Dit in verband met de groeiende vraag naar inzicht in wet- en regelgeving, veiligheid, brandveiligheid en financiële voorspelbaarheid van installaties. Om risico’s te verkleinen en te voldoen aan wet- en regelgeving biedt X-Spection diverse inspecties en QuickScans aan.

Doordat de technische installaties om ons heen steeds complexer worden en daarbij ook de regelgeving, wordt de betrouwbaarheid, inzicht en voorspelbaarheid steeds belangrijker. Met name het aantoonbaar voldoen aan wet- en regelgeving wordt steeds belangrijker voor gebouweigenaren, gebouwbeheerders als verzekeraars.

Wij vinden het belangrijk onze diensten te kunnen uitvoeren zonder belangen in het afhandelen van de onvolkomenheden. Dit om zo de inspecties zo objectief mogelijk te kunnen uitvoeren.

WAAR STAAT X-SPECTION VOOR?

Waar streven wij naar als X-Spection en wat is onze meerwaarde?

VISIE

Inzicht vergroten in een steeds complexer wordende installatietechnische omgeving.

MISSIE

We creëren inzicht in de staat van gebouwgebonden installaties. Doormiddel van onafhankelijke en objectieve inspecties willen wij bijdragen aan de continuïteit en veiligheid binnen uw organisatie.

ONS DOEL

Doormiddel van onafhankelijke en objectieve inspecties op zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties een meerwaarde creëren voor onze opdrachtgevers. Met oog op langer termijn verhoudingen om zo naar de meest betrouwbare en passende oplossingen te komen.
Hugo Jonker
Inspecteur
“If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough.”
-Albert Einstein-
Raymond Klein Heerenbrink
Inspecteur
“The more informed you are, the less arrogant and aggressive you are.”
-Nelson Mandela-